Gebruik 'shop10' bij de checkout en ontvang 10% korting op al onze producten.

Zoet & Zakelijk Genieten!

Bij Chocolatier Van Hoorebeke begrijpen we dat elk moment speciaal moet zijn. Daarom bieden wij een unieke service voor bedrijven die op zoek zijn naar de perfecte zoete touch voor hun evenementen. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, jubileum, productlancering of feestelijke seizoenen zoals Sinterklaas of Pasen, wij leveren hoogwaardige chocoladelekkernijen die zorgen voor een blijvende indruk.

Onze chocolatiers gebruiken alleen de fijnste ingrediënten en traditionele ambachtelijke technieken om prachtige chocoladegeschenken te creëren. Van verrukkelijke pralines en truffels tot op maat gemaakte chocoladefiguren, elke creatie is een kunstwerk op zich.

Testimonials

Esign

Van Hoorebeke brengt met Sinterklaas vreugde op de gezichten van al onze medewerkers door hen te verwennen met chocolade van Gentse topkwaliteit.

~ Esign

Europe PGB

Goede relaties verdienen een bijzondere attentie. Van Hoorebeke levert verfijnde, op maat gemaakte chocolade. Geweldig voor onze werknemers en klanten!

~ Europe PGB

Notas

Een ontdekking voor ons bedrijf! De elegante geschenkdozen en aandacht voor onze  wensen maken elke chocoladebox van Van Hoorebeke uniek. Een perfecte traktatie voor op kantoor!

~ Notas

Waar chocolade dromen werkelijkheid worden!

Ontdek de mogelijkheden van samenwerking met Chocolatier Van Hoorebeke en geef jouw bedrijfsevenementen en feestdagen een onweerstaanbare zoete twist. Neem vandaag nog contact met ons op om de perfecte chocolade-ervaring voor jouw zakelijke gelegenheden te bespreken.

Contacteer ons
close menu